Total Body Workout

Total Body Workout lessen van time4bodyandmind

De zogenaamde TBW-lessen  lees; het hele lichaam trainen is voor iedereen die graag fit wil worden en het liefst buiten traint. Elke week wordt een andere les geboden die garant staat voor veel plezier van de deelnemers.

Een cardio work-out  met intervaltraining waarna de spiergroepen aangesproken worden met of zonder behulp van materiaal. Deze lessen worden op verzoek gegeven bij voldoende deelname en vinden in de buitenlucht plaats.

Lesvormen

  • mama is fit
  • outdoor training
  • powerwalking
  • privé training
  • small group training
  • zwanger & fit

Zwanger & fit

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap.
Het idee dat je wanneer je zwanger bent moet stoppen met sporten is verleden tijd.
De Zwanger & Fit lessen worden  gegeven in een kleine groep in de vorm van een 8-10 weken durende cursus. In de lessen ligt de focus op  spierversterkende oefeningen  voor rug, benen en armen met  aandacht voor een juiste lichaamshouding. 

Mama is fit

De speciale ‘mama is fit’ lessen zijn bedoeld voor moeders met jonge kinderen die hun fitheid willen verbeteren/herstellen en graag samen met andere mama’s willen trainen.

Small group Outdoor

Small group outdoor trainingen zijn trainingen voor kleine groepen die graag buiten de sportschool om, onder professionele begeleiding, willen sporten.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Powerwalking

Ook powerwalking is nu heel populair, buiten in een groep waarbij vooral in een hoog tempo een loopbeweging de hartslag omhoog brengt, daarbij wordt regelmatig gestopt voor krachtoefeningen. Coronaproof, gezellig in een groep en supergezond. Wil je meer lezen over powerwalking? Lees  alles over powerwalken op de website van de powerwalkingclub.com